Ricevo dal Giappone questa email in risposta a una mia richiesta di notizie. Il Sol levante gastronomico non molla. Perché il cibo che presto scarseggerà in alcune zone è una delle loro espressioni di civilità, elevate come in pochi altri paesi. E così il whisky, eccellenza concentrata proprio nell'isola di Honshu (per le sue acque). Attendendo nuove rassicurazioni su possibili contaminazioni, il lavoro nelle distillerie dell'ottimo malto japu ricomincia...
Dear Mr. Aldo Fiordelli
Thank you very much for e-mail. My name is Emiko Kaji, the sales representative of Asahi Breweries who is in charge of export Nikka. As you might know, the distribution and PR of Nikka have been transferred to Asahi since 2001.
I'm therefore replying to you on behalf of both companies. It was a horrible disaster that the big earthquake hit Tohoku and many coastal towns were overwhelmed by 10-meter tsunami. As for Nikka Whisky, all employees are furtunately safe and it seems that the Miyagikyo distillery, which is far from the coast, was not seriously damaged although our staff is still inspecting carefully.
We really appreciate kind words from many poeple concerned and will do our best to recover soon.
Best regards, $B!!!! (J
Emiko KAJI
ASAHI BREWERIES,LTD.
International Department
(Global Rep.of NIKKA WHISKY)
mailto:emiko.kaji@asahibeer.co.jp
Mr. Aldo Fiordelli
RispondiEliminail pesce che ci arriva dal giappone...mazzancolle gamberoni calamari.... possiamo essere sicuri!!! che dice la sua sfera di cristallo